Lokum istehsalı
Ləzzət Şirkətlər Qrupu olaraq, 2011-ci ildən bəri Azərbaycan mətbəxinin incilərindən biri olan lokumları ənənəvi reseptlərlə və müasir texnologiyalarla istehsal edirik. Hər bir lokumumuz keyfiyyətli, təbii inqrediyentlərdən hazırlanaraq özünəməxsus dadı və ətri ilə seçilir.
Lokum istehsalı sahəsinin gündəlik istehsal gücü 1 ton, paketlənmə gücü isə 500 kq təşkil edir.İstehsal sahəmiz yüksək standartlara cavab verən avadanlıqlarla təchiz olunub və burada yüksək gigiyena tələblərinə tam riayət edilir. Məhsul çeşidimiz geniş seçim imkanı yaradır – klassik, meyvəli, çərəzli, gül qurusu və digər fərqli çeşidlərdə lokumlar istehsal olunur.
Biz yalnız yerli bazarda deyil, beynəlxalq səviyyədə də Azərbaycan lokumunun şöhrətini yaymaq missiyasını daşıyırıq.